HTML

Defender Down

Vérfoci edzők, véreim! Ameddig a dolgok rendbe jönnek ez lesz Defender Down! vérfocistáinak menedéke. Remélem hamarosan összehozok egy másik weboldalt, ha már így alakult!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2010.11.23. 12:38 Strongarm_Armstrong

Defender Down! - RELOADED

Hali!

Két éves működés után a lapunk.hu úgy döntött, hogy megpróbált lehúzni egy kis pénzzel, egy mondvacsinált indokkal, sőt figyelmeztetés helyett rögtön letiltották az oldalt a látogatók számára. Ezért átköltöztünk ide...

A szerkesztő elég jó, bár meglehtősen síkítófrász kivátó tud lenni, hogy nem figyelmeztett az auto-kilépő modul, meg a táblázatkezelő is elég érdekes, de azért kezdem megszokni. A fórumban szerintem elég hasznos, hogy lehet alfórumokat csinálni, meg normális szerkesztőt használni.

Egyenlőre folyik a cuccok feltöltése, legfontosabbnak a Ligás cuccokat éreztem, de a többi sem marad el. Mindenki regisztráljon, aztán hajrá, haladjunk!

Nuffle áldjon mindenkit!!!

 

Az új honlap címe:
http://defenderdown.gportal.hu/

Strongarm

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://defenderdown.blog.hu/api/trackback/id/tr982467695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása